Vnútorné riadenie bezpečnosti práce v podniku - Chvíla, Imrich
Nová právna úprava bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Zákonom č. 158/2001 Z.z. boli zmenené resp. upravené niektoré ustanovenia zákona o BOZP č. 330/1996 Z.z., ako aj niektoré ustanovenia Zákonníka práce. Vnútorné riadenie bezpečnosti práce v podniku. Princíp bezpečnostnej politiky. Princíp systému vnútorného riadenia.