Euro v slovenských peňaženkách - Kotlebová, Jana, 1969-
Premietnutie zavedenia jednotnej európskej meny euro do slovenských podmienok. Niekoľko faktov o Európskej menovej únii. Euro ako obeživo. Reakcia slovenských bánk na zavedenie euromeny.