Nespokojnosť s cenami regulovanými štátom núti lekárov hľadať ďalšie zdroje peňazí - Velecký, Milan
Súkromní lekári opäť uvažujú o vyberaní poplatkov od pacientov, nie však za zdravotnú starostlivosť, ale za rôzne administratívne úkony. Mimoriadne valné zhromaždenie Asociácie súkromných lekárov (ASL) SR v januári rozhodlo o zmene taktiky v ďalšej činnosti. Administratívne poplatky. ASL SR je sklamaná z novely cenového opatrenia MF SR. VšZP a nemocnice. VšZP a odchod pacientov do iných poisťovní.