Hypermarkety dobývajú český trh
Hypermarkety v Českej republike sa stali v krátkej dobe najfrekvetovanejším nákupným miestom v krajine. Vývoj spokojnosti českých zákazníkov s kvalitou a čerstvosťou tovaru. Hodnotenie predajní.