Franchising nemá "svoj" zákon - Bokorová, Jana
Rozhovor s JUDr., Ing. A. Borguľovou o otázkach právneho zázemia pri franchisingovej podnikateľskej forme na Slovensku. Aké zákony teda platia pre franchisistov a franchisorov. Ani EÚ zatiaľ nemá samostatnú právnu úpravu pre franchising. Ako sa riešia prípadné spory.