Klasiku nahrádza instantnosť - Košťál, Daniel
Vývoj kávového a čajového segmentu prináša množstvo zmien. Podiel káv na trhu. Znižovanie cien kávy. Distribúcia kávy a čajov. Aké čaje nakupujú domácnosti. Impulzívny či vedomý nákup. Rastie kategória cenovo citlivých spotrebiteľov.