Skladování - Šubert, Miroslav
Skladovanie ako súčasť služby, ktorá zahŕňa pestrú škálu úkonov od zvozu, uskladnenia, balenia, skúšobne kvality, triedenie až po distribúciu tovaru záväzným spôsobom spĺňajúcim podmienky termínovanej dodávky na báze just-in-time alebo just-in-sequence. Uplatňovanie logistiky, budovanie logistických centier. Príklad z Česka, okolie Prahy. Služby zasielateľov. Uskladnenie tovaru. Zaistenie prepravy.