Obchodní jednání a národní zvyklosti: Švýcarsko - Mroček, Karel
Obchodné rokovania a národné zvyklosti vo Švajčiarsku. Spoločenská etiketa. Verbálna a neverbálna komunikácia. Pracovné návyky. Vzťahy medzi ľuďmi. Význam času. Náboženstvo. Kultúrne zvláštnosti.