Trh čokoládových výrobkov - Pálková, Sylvia
Z obsahu: Čokoládovým trhom na Slovensku hýbu najmä obchodné reťazce. Vernosť zákazníkov si výrobcovia získavajú finančnými výhrami. Zahraniční producenti vyčkávajú na zaujímavejšie obraty. Sladké značky nelákajú zákazníkov len príjemnou chuťou. Podpora predaja má rôzne tváre, s tradíciou sa však neoplatí zahrávať.