Zvyk urobil z využívania emócií neresť - Začková, Katarína
Vysoká inteligencia ešte nemusí zabezpečiť úspech lídra a jeho firmy. Definícia firemnej osobnosti. Definícia kľúčových kompetencií pre pracovné pozície manažérov a tímov. Hlavné dôvody na pravidelné hodnotenie zamestnancov. Profil lídra. Porovnávanie pracovných pozícií na Slovensku a v Európe prostredníctvom benchmarkingu. Štyri štýly profilov riadenia. Profil firemnej kultúry.