První kompletní řešení v oblasti řízení vztahů s dodavateli
Spoločnosť SAP markets ponúka riešenie mySAP - Supplier Relationship Management na efektívne riadenie vzťahov s dodávateľmi. Riadenie životného cyklu produktu. Efektívnejšia spolupráca s dodávateľským reťazcom. Plánovanie podnikových zdrojov.