Logistika a konkurenční řízení firmy - Král, Jaroslav
Význam a riadenie logistiky v procese globalizácie. Pojmové vymedzenie a súčasná interpretácia logistiky. Dodávateľský reťazec. Podstata konkurenčnej schopnosti. Logistické služby a logistické operácie. Konflikt cieľov a zlyhávanie firiem. Kľúčové atribúty logistických riešení.