Boj o zákazníka sa stupňuje
Českí obchodníci si uvedomujú, že úspech už nezávisí iba od ceny. Priority českých zákazníkov v roku 2003. Najväčšie obchodné skupiny v ČR, podľa obratu v roku 2001. TOP 10 najväčších obchodníkov v ČR. Spôsoby zabezpečenia vernosti zákazníkov.