Právne postavenie spoločníkov spoločnosti s ručením obmedzeným a konateľov spoločnosti s ručením obmedzeným ... - Kasanická, Kornélia
Právne postavenie spoločníkov spoločnosti s ručením obmedzeným v nemocenskom poistení a dôchodkovom zabezpečení. Právne postavenie konateľa spoločnosti s ručením obmedzeným v nemocenskom poistení a dôchodkovom zabezpečení.