Metódy stanovenia noriem času
Rozborové metódy stanovenia noriem času. Metóda rozoborovo výpočtová. Metóda rozborovo chronometrážna. Metóda rozborovo porovnávacia. Sumárne metódy stanovenia normy času. Metóda sumárne empirických vzorcov. Metóda sumárne porovnávacia. Metóda sumárneho odhadu a odpichu. Vhodnosť a možnosť použitia jednotlivých rozborových a sumárnych metód stanovenia noriem času.