Osobitná zodpovednosť zamestnanca za škodu podľa nového Zákonníka práce s príkladmi a vzormi - Pauličková, Alena
Uzavieranie dohôd o hmotnej zodpovednosti a ich zánik. Zodpovedajúce pracovné podmienky a kontrola. Inventarizácia. Náhrada škody. Škoda z nedbanlivosti. Úmyselná škoda. Náhrada škody pri spoločnej zodpovednosti. Príklady a vzory.