Komentár k novému Zákonníku práce - Rybárová, Mária
Komentár k novému Zákonníku práce. Tento zákon upravuje individuálne pracovnoprávne vzťahy v súvislosti so zamestnávaním fyzických osôb právnickými osobami alebo fyzickými osobami a kolektívne pracovnoprávne vzťahy.