Velké iluze - Velasco, Andres
Kritika doterajšej vládnej hospodárskej politiky v Argentíne v práci Andresa Velasca. Menová disciplína a spoliehanie sa sa na pomoc svetových kapitálových trhov sa ukázali byť ilúziami. Ich odstránenie a nový spôsob financovania provincií môže odštartovať skutočnú obnovu hospodárstva.