Nezávislý obchod sa pustil do práce - Tytykalová, Halka
Charakteristika zmien, ktorými musí prejsť nezávislý obchod v procese globalizácie. Obchodné aliancie SR za rok 2001. Zmeny v družstevnej aliancii. Negatíva zlúčenia Spony so Zdrojom.