Vztahy dávek a daní v letech 1995-2000 a další výhled - Průša, Ladislav
Sociálnopolitické zámery štátu a prerozdelovacie procesy. Základné princípy systému sociálnej podpory a ich premietnutie do transferu rodinám s deťmi. Analýza sociálnych prvkov v systéme dane z príjmov fyzických osôb. Väzby dávok štátnej sociálnej podpory a odpočítateľných položiek z dane z príjmov fyzických osôb.