Zákon o účtovníctve
Úplné znenie zákona č. 563/1991 Zb. o účtovníctve v znení zákona NR SR č. 272/1996 Z.z., zákona č. 173/1998 Z.z., zákona č. 336/1999 Z.z. a zákona č. 387/2001 Z.z. tento zákon ustanovuje rozsah a spôsob vedenia účtovníctva, rozsah a obsah účtovnej závierky pre všetky právnické osoby, pre zahraničné osoby a pre fyzické osoby - podnikateľov.