Účtová osnova a postupy účtovania pre podnikateľov úplné znenie opatrenia MF SR č. 3177/1998-KM
Úplné znenie opatrenia MF SR č. 3177/1998-KM, ktorým sa ustanovuje účtová osnova a postupy účtovania pre podnikateľov, v znení opatrenia č. 21 891/1999-92 a opatrenia č. 22 815/2000-92. Príloha č. 1 - Účtová osnova pre podnikateľov. Príloha č. 2 - Postupy účtovania pre podnikateľov.