Postupy účtovania v jednoduchom účtovníctve úplné znenie opatrenia MF SR č. 65/396/1994
Úplné znenie opatrenia, ktorým sa ustanovujú postupy účtovania v sústave jednoduchého účtovníctva pre fyzické osoby, ktoré vykonávajú podnikateľskú alebo inú zárobkovú činnosť, pokiaľ preukazujú na daňové účely výdavky vynaložené na dosiahnutie, zabezpečenie a udržanie príjmov, v znení opatrenia č. 65/497/1994, opatrenia č. 3/6-65/1996 a opatrenia č. 4189/1998-KM.