Inventarizácia a dve účtovné sústavy - Turóciová, Jana
Prehľad právnych predpisov upravujúcich inventarizáciu. Základné pojmy. Termíny vykonávania inventúr a inventarizácií. Postup pri inventarizácii. Inventarizácia majetku podľa jeho jednotlivých druhov. Inventarizácia záväzkov.