Firemné smernice - Novotná, Ľudmila
Praktické vzory siedmich interných účtovných smerníc: Smernica pre vedenie účtovníctva. Smernica, ktorou sa ustanovuje účtovný rozvrh. Smernica pre účtovanie zásob. Smernica pre vedenie pokladnice. Smernica pre obeh účtovných dokladov. Smernica "Inventarizácia majetku a záväzkov". Smernica "Inventarizácia pokladnice".