Cestná daň v roku 2002 - Korošová, Anna
Daňovník cestnej dane. Cestná daň ako daňový náklad. Predmet cestnej dane. Podmienky zdanenia. Vznik daňovej povinnosti. Zánik daňovej povinnosti. Výrub a platenie cestnej dane. Penále a úrok. Využitie prostriedkov z cestnej dane.