Když udeří krize - Shrbená, Jiřina
Dopad krízy na popredných výrobcov telekomunikačných zariadení. Reštrukturalizácia a strategické zámery rakúskej firmy Kapsch na obnovu svojej pozície. Očakávanie budúceho rastu v telekomunikačnom priemysle.