Vybrané témy z jednoduchého účtovníctva - Spitzová, Amália
Komplexne rozobrané príklady účtovných dokladov a investičného majetku v sústave jednoduchého účtovníctva. Na príkladoch je prezentované ako správne umiestniť náležitosti účtovného dokladu, ako uviesť účtovací predpis na samostatnom lístku alebo ako účtovať obstaranie investičného majetku kúpou či vo vlastnej réžii, darom, z úveru, finančným lízingom.