Význam vnútropodnikovej komunikácie v malých a stredných podnikoch - Szarková, Miroslava, 1951-
Analýza komunikačných tokov a komunikačných zdrojov používaných v podniku. Klasifikácia komunikácie a komunikačných procesov.