Funkcie demokratickej ústavy - Palúš, Igor
Pojmové vymedzenie a obsahové zameranie ústav. Prístupy ku klasifikácii funkcií ústav. Všeobecná podoba právnej, stabilizačnej, dynamickej, politickej a kultúrnej funkcii ústavy.