Neplatnosť založenia obchodnej spoločnosti - Ovečková, Oľga
Riešenie dôsledkov porušenia zákona pri založení obchodnej spoločnosti po zápise spoločnosti do obchodného registra. Neplatnosť založenia obchodnej spoločnosti po novele Obchodného zákonníka. Európska úprava neplatnosti obchodnej spoločnosti.