Ochrana pred nepravdami a ohováraním - Tygesen, Peter
Základné princípy týkajúce sa médií. Pravidlá týkajúce sa práv verejnosti na ochranu proti publikovaným nepravdám a ohováraniu. Pravidlá týkajúce sa práv verejnosti vyjadriť sa v médiách pokiaľ tieto nekonali správne. Pravidlá týkajúce sa osôb označujúcich sa titulom novinár. Práva poškodených. Mediálne rady. Postavenie novinára.