Účinnost fiskální politiky v modelech nové keynesovské ekonomie - Wroblowsky, Tomáš
Základné črty novej keynesovskej ekonómie. Fiškálna politika v modeloch monopolistickej konkurencie. Vplyv jednotlivých typov zdanenia na účinnosť fiškálnej politiky. Modely "vstup - výstup". Efekt preferencie rôznorodosti. Vzťah účinnosti fiškálnej politiky a elasticity agregátneho dopytu.