Aktuálne úlohy účtovníctva a audítorstva na Slovensku - Škultéty, Jozef
Medzinárodná harmonizácia účtovných výkazov. Harmonizácia sa uskutočňuje medzi smernicami Rady Európskej únie, Medzinárodnými účtovnými štandardami (IAS) a Všeobecne uznávanými účtovnými zásadami v USA (US GAAP). Hodnotenie rozdielov medzi IAS a slovenskými účtovnými predpismi. Pravdepodobná potreba legislatívnych zmien.