Ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti za rok 2001 - Valicová, Viera
Vykonanie ročného zúčtovania preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti za rok 2001. Podrobný návod, ako správne a čo najjednoduchšie postupovať pri vykonaní ročného zúčtovania. Na príkladoch sú rozvedené niekoľké modelové situácie bežne sa vyskytujúce v praxi. Konkrétne výpočty sú doplnené vyplnenými tlačivami a alternatívne aj vyplneným daňovým priznaním typu A.