Zmeny v zdaňovaní príjmov zo závislej činnosti - Piršelová, Dagmar
S účinnosťou od 1. januára 2002 nastali podstatné zmeny pri zdaňovaní príjmov zo závislej činnosti a z funkčných požitkov. V príkladov a prostredníctvom novinky - tzv. pracovného listu je poukázané na dosah úprav týkajúcich sa zdaňovania: poskytnutia vozidla, zvýšenej sumy na deti, dvojnásobného odpočtu na deti, invalidite, základnej nezdaniteľnej sume základu dane, sadzbách dane z príjmov fyzických osôb, doplnkovom dôchodkovom poistení a ročnom zúčtovaní.