Potvrdenia o daňovej rezidencii a o zaplatení dane - Brnová, Miroslava
Účelom potvrdenia o daňovej rezidencii je najmä preukázanie podmienok pre uplatnenie nároku na oslobodenie alebo zníženie dane ustanoveného medzinárodnou zmluvou o zamedzení dvojitého zdanenia v odbore daní z príjmov a majetku. Príklady spolu s prílohami - vyplnenými vzormi tlačív.