Hlásenie o vyúčtovaní dane - Valicová, Viera
Platiteľ dane z príjmov zo závislej činnosti a z funkčných požitkov je povinný zasielať hlásenie o vyúčtovaní dane a o úhrne príjmov zo závislej činnosti a z funkčných požitkov znížených o sumy podľa osobitného predpisu, poskytnutých jednotlivým daňovníkom v peňažnej i nepeňažnej forme za uplynulé zdaňovacie obdobie a o zrazených preddavkoch na daň z týchto príjmov. Hlásenie sa musí podať najneskôr do 2. apríla 2002. Vzor vyplneného tlačiva.