Konkurenční a koluzívní chování v oligopolu - Maňas, Miroslav
Parametre konkurenčného a koluzívneho trhu. Spôsob identifikácie koluzívneho správania trhových subjektov v oblasti dodávok a cien. Rozdiel aktuálnych indikátorov a stavom Nash-ovej rovnováhy. Stať obsahuje ilustratívny príklad. Prístup k relevantným údajom.