Obchodní jednání a národní zvyklosti: Řecko - Rákosník, Pavel
Obchodné rokovania a národné zvyklosti v Grécku. Spoločenská etiketa. Verbálna a neverbálna komunikácia. Pracovné návyky. Vzťahy medzi ľuďmi. Význam času. Náboženstvo. Kultúrne zvláštnosti.