B2B a kalkulace - Tvorba ceny při obchodování na elektronických trzích - Urbánek, Jan
Pohľad do podnikovej ekonomiky. Znižovanie nákladov ako aktuálny problém pre všetky podniky. Nejde o náklady ako celok, ale o ich delenie v zmysle zásad manažérskeho účtovníctva. Rozdelenie nákladov. Dve modelové situácie ilustrujúce uvedené zásady v praxi. Model A a Model B.