Skladování - Šubert, Miroslav
Ukážka komplexnej logistickej služby: 1. Úvodná rekapitulácia o informačnom toku medzi klientom a spoločnosťou. 2. Návrh toku materiálu a obalov. 3. Riešenie colnej problematiky. 4. Riešenie prenosu dát. 5. Časový rozvrh činností nutných pre realizáciu konsignačného skladu. 6. Znázornenie siete zastúpenia logistickej spoločnosti s európskou pôsobnosťou včítane bežne obsluhovaných dodávateľských a odberateľských bodov. Koniec 5. a záverečnej časti seriálu.