Zladenie legislatívy v oblasti devízových vzťahov s právom EU - Vanyová, Adriana
Proces zlúčiteľnosti našej legislatívy v oblasti devízových vzťahov s právom EU. Priame investície. Nadobúdanie nehnuteľností cudzozemcami v tuzemsku a tuzemcami v zahraničí. Iné pohyby kapitálu.