Vrátenie dane z pridanej hodnoty zahraničným turistom
Od 1. 1. 2002 platí zákon o vrátení DPH zahraničným turistom. Vrátenie dane upravuje § 38a, § 38b a § 38c zákona o DPH - konkrétny príklad na postup vrátenia takejto dane.