Prehľad peňažných tokov - cash flow - Naništová, Oliva
Podnikateľské subjekty zostavujúce výkaz Prehľad peňažných tokov. Peňažné toky z hľadiska súčasnej právnej úpravy s účinnosťou od 1.1.1999 a ich vývoj od roku 1993. Príklad na vypracovanie prehľadu peňažných tokov. Prehľad peňažných tokov s použitím modifikovanej metódy.