Príspevok k teórii optimálnej kapitálovej štruktúry podniku - Sivák, Rudolf, 1955-
Optimálna finančná štruktúra podniku a jej dopad na trhovú hodnotu a celkové finančné náklady podniku. Model kapitálovej štruktúry podniku Modiglianiho a Millera. Trade-off model optimálnej kapitálovej štruktúry podniku. Modely kapitálovej štruktúry podniku založené na asymetrii informácii.