Reguláciu vodárenstva brzdí legislatívny sklz - Sedlák, Miro
Vodárenstvo je posledným zo sieťových oblastí, kde distribúciu stále zabezpečujú štátne podniky. Potreba transformácie štátnych podnikov na akciové spoločnosti. Cena za vodu by mala vyjadrovať reálne náklady. Problémy okolo cien a regulácie spôsobuje legislatívny sklz. Odporcovia vytvorenia regulačného úradu.