Učebnice, tabuľa a počítač - Benka, Marián
Slovenská republika prijala akčný plán Európskej únie e Europe+, ktorý určuje konkrétne úlohy pri informatizácii spoločnosti. Prostriedky zo štátneho rozpočtu na Infovek. Porovnanie úrovne informatizácie základných a stredných škôl v strednej a východnej Európe.