Rozhodcovské konanie a majetkové spory - Pauličková, Alena
Zmeny zákona č. 218/1996 Z.z. o rozhodcovskom konaní, ktoré priniesla jeho novela (zákon č. 448/2001 Z.z.) s účinnosťou od 29.11.2001. Rozhodcovská zmluva, rozhodcovia a ich povinnosti. Stále rozhodcovské súdy. Konanie pred rohodcami. Náležitosti žaloby a vzájomná žaloba. Rozhodcovské konanie. Vydanie rozhodnutia - rozhodcovský nález. Preskúmanie nálezu. Zrušenie rozhodcovského rozhodnutia súdom. Postup všeobecného súdu. Osobitné ustanovenia pre spory, ktoré vznikli v medzinárodnom obchode.