Zákon o daniach z príjmov zákon s komentárom - Kováčová, Zdenka
Úplné znenie zákona NR SR č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov v znení zákona č. 358/2000, Z.z., zákona č. 385/2000 Z.z., zákona č. 366/2000 Z.z., č. 154/2001 Z.z. , zákona č. 381/2001 Z.z a zákona č. .../2001 Z.z. s komentárom. Prílohy k zákonu.